Witajcie.
Dzisiaj nie mam dużo do powiedzenia. Tylko tyle, że chciałbym wam pokazać koleją odsłonę Czekoladowych Crinkles. Tym razem z różowym, a nie białym cukrem pudrem.
Zapraszam do oglądania i wypróbowania. Jeżeli macie w domu barwniki, możecie się pobawić w barwienie cukru.
Jeśli chodzi o barwienie cukru pudru, to jest to troszkę uciążliwe. Dobrą metodą jest zabarwienie zwykłego cukru, a następnie zmiksowanie go na puder.
Dlaczego dla gości? Jest to bardzo wygodna przegryzka, ponieważ wyrabiamy ciasto i wkładamy do zamrażarki na 1 godzinę. Dzięki temu zyskujemy czas na przygotowanie domu i naszego wyglądu ;)
Również są idealne dla wielbicieli czekolady, z tego powodu że są zabójczo czekoladowe.
Przepis znajdziecie tutaj http://grejpfrutsworld.blogspot.com/2014/11/czekoladowe-crinkles.html
Pozdrawiam i życzę Smacznego
P.S
Ten przepis bierze udział w konkursie organizowanym przez
durszlak.pl i www.mojewypieki.com/info/moje-ksiazki
Wyjątkowo urocze :)
OdpowiedzUsuń